Locaties

Thomashuizen BelgiĆ« heeft met Inclusio een overeenkomst gesloten om de komende jaren 30 Thomashuizen te realiseren in Vlaanderen. 
Hieronder vindt u een overzicht van de locaties waar Thomashuizen zich zullen vestigen. Continue blijven we verder zoeken naar nieuwe panden of sites. We houden jullie op de hoogte!
Thomashuis Meldert

Thomashuis Meldert

Putstraat 23, 9310 Meldert (Oost-Vlaanderen)

In april 2021 namen de eerste bewoners hun intrek in hun Thomashuis in het Oost-Vlaamse Meldert bij Aalst. Geleidelijk aan vormt de bewonersgroep zich tot een hecht gezelschap. Momenteel zijn er nog twee plaatsen vrij! Klik gerust door voor meer informatie.

Thomashuis Keerbergen

Mechelsebaan 58, 3140 Keerbergen (Vlaams-Brabant)

Begin augustus 2019 ondertekende Inclusio de verkoopovereenkomst voor bovenstaande woning in Keerbergen, Vlaams Brabant. Deze woning zal verbouwd en aangepast worden volgens de noden van een Thomashuis. Als alles vlot verloopt hopen we eind 2020 de eerste bewoners te verwelkomen. 

 

Thomashuis Westmalle

Antwerpsesteenweg 413, 2390 Westmalle (Antwerpen)

Met de aankoop van dit prachtige pand in Westmalle, start ook in regio Antwerpen het Thomashuis-verhaal. We staan eind 2020 nog voor een grondige renovatie zodat dit pand ook een warm Thomashuis kan worden.

vzw Vrienden van Thomas
Frans van Schoorstraat 9/1
9200 Dendermonde

Telefoon
0460 96 00 00 
E-mail
info@vriendenvanthomas.be