Welkom in Thomashuis Meldert

Een plek waar iedereen zichzelf mag zijn.

Op vrijdag 22 november 2019 werd in Meldert (Aalst) de eerste steen gelegd van het allereerste Thomashuis in België. Hier zullen negen volwassenen met een verstandelijke beperking midden 2021 hun intrek nemen, samen met een koppel dat voor hun zorg zal instaan.

Meldert is de meest landelijke en groene 'Faluintjesgemeente'. Het Thomashuis vindt onderdak in de Putstraat, vlakbij het dorpsplein, Kravaalbos, Hof den Tuitelaar,...Midden in het groen en toch bereikbaar. Er zijn bovendien heel wat mogelijkheden om het Thomashuis en zijn bewoners te integreren in deze charmante buurt.

Thomashuis Meldert zal plaats hebben voor 9 bewoners. Daarnaast worden grote gemeenschappelijke leefruimtes en een tuin voorzien. Op het gelijkvloers wordt ook het privé-woongedeelte voor het zorgkoppel (en hun gezin) gebouwd. Vooraan wordt een afgesloten parking voor de bezoekers gemaakt

Wij zijn Bart en Annelies

Wij zijn Bart en Annelies, het zorgkoppel van Thomashuis Meldert. 
We vinden het belangrijk dat ons Thomashuis een warme thuis is voor onze bewoners. 

Een plek waar iedereen zichzelf mag zijn. Waar we samenleven, ervaren en kunnen groeien. 
Onze bewoners, personeel en wijzelf dragen zorg voor elkaar en zijn verantwoordelijk voor ons gezamenlijk gevoel van veiligheid en vertrouwen.
Wij kiezen voor een grote persoonlijke betrokkenheid. Dit maakt van ons huis een bijzondere plaats.

Contact

meldert@thomashuizen.be
+32 491 10 52 59

Thomashuizen België
Frans van Schoorstraat 9/1
9200 Dendermonde
Telefoon
0460 96 00 00 
E-mail
info@thomashuizen.be