Thomashuis Keerbergen

THOMASHUIS KEERBERGEN ZOEKT EEN ZORGKOPPEL

“ZORGONDERNEMERS MET HET HART OP DE JUISTE PLAATS”

Als zorgondernemer neem je de centrale rol op binnen het Thomashuis en vorm je het kloppend hart van jouw Thomashuis. Je kent jouw bewoners, weet hoe ze zich voelen en wat ze nodig hebben.

Je bent ervan overtuigd dat een kleinschalig initiatief alle mogelijkheden biedt om warme zorg en ondernemerschap te combineren en minstens één van jullie heeft ervaring met de doelgroep. Daarnaast hebben jullie bij voorkeur allebei affiniteit met begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking.

Er wordt als één grote familie samengeleefd en als zorgondernemer/zorgkoppel woon je mee in het Thomashuis, waar je wel een eigen woning hebt.

Je bent zelfstandig, niettemin kan je steeds rekenen op de nodige ondersteuning en omkadering van Thomashuizen België. Op die manier maken we het samen waar! Zo bouw je met de dynamiek van het zorgondernemerschap en échte betrokkenheid zelf jouw Thomashuis uit, geen 9-to-5-job maar wel een “way of life” waarbij je samen met de bewoners dagelijks het mooiste probeert te bereiken: gelukkig zijn op een zo gewoon mogelijke manier.

Wil je meer weten?
Neem dan zeker contact met ons op via mail (info@thomashuizen.be) of telefonisch (0460 96 00 00).
We leggen je alles met plezier uit tijdens een gesprek.

Of woon je in de buurt van Keerbergen?
Dan ontvangen we jou graag op één van onze "open-huis"-dagen, nl. 3/08 of 16/08, telkens tussen 14u en 19u.vzw Vrienden van Thomas
Frans van Schoorstraat 9/1
9200 Dendermonde

Telefoon
0460 96 00 00 
E-mail
info@vriendenvanthomas.be